TENNIS / BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Hernández i Granollers somriuen

«M'he tret una espina», diu el barceloní, que serà el pròxim rival de Ferrer; el montgatí remunta i torna a assaborir la victòria a casa

La primera jornada del 58è Barcelona Open Banc Sabadell va tenir tanta informació fora de les pistes que el tennis va semblar passar en un segon pla. Però dels tres catalans que van entrar en joc, el barceloní Pere Riba va ser l'únic que va caure eliminat (contra l'alemany Greul, per un doble 6-4). En canvi, el també barceloní Marcel Granollers per fi va passar un debut al Godó (n'havia perdut quatre). «M'he tret una espina, feia bastants anys que perdia d'entrada i m'ha fet una il·lusió especial. M'he tret un pes de sobre», reconeixia Granollers, que no va tenir gaires problemes per sobreposar-se al polonès Kubot (6-4 i 6-3). El seu pròxim rival serà David Ferrer, vuitè cap de sèrie. «És un jugador molt dur, hauré de ser consistent tot el partit per guanyar-lo», reflexiona.

El montgatí Òscar Hernández, per la seva banda, va remuntar contra el jove ucraïnès Marxenko, que es va anotar el primer set (6-7, 6-2 i 6-4). «M'ha costat, però estic content», afirmava amb un somriure al rostre. No en va és la segona victòria d'una temporada discreta. Aquesta setmana, de fet, ha baixat 17 llocs en el rànquing (ara és el 100). L'altre català que havia de jugar era el mataroní Albert Ramos (contra el nord-americà Russell), però el partit es va ajornar per la pluja. Abans de l'aiguat, el francès Gasquet va tenir temps de derrotar el rus Andréiev (7-6 i 6-4) i al matí, els dos caps de sèrie que debutaven ahir van passar sense problemes. El murcià Almagro (15) va vèncer el valencià Santi Ventura (6-1 i 6-2) i el brasiler Belucci (13) al finès Nieminen (6-4 i 6-4).

Avui, en la segona jornada de la cita, l'olotí Tommy Robredo (9), l'australià Hewitt (12) i el suec Soderling (2) engalanen la central. Albert Montañés, Beto Martín i Albert Ramos completen la participació catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.