TENNIS / BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Beto i Granollers, eliminats

Excepte Hewitt, encara lluny del seu millor nivell, la resta de caps de sèrie compleixen i estan a vuitens: Ferrer, Ferrero, Verdasco...

Albert Ramos és l'últim català supervivent del quadre del Comte de Godó. A les eliminacions sorprenents de Robredo (per lesió) i Montañés en els debuts quan eren caps de sèrie, es van afegir ahir les derrotes d'Òscar Hernández, Marcel Granollers i Beto Martín. Els dos barcelonins ho van intentar, i no van estar lluny del triomf, però al veterà Beto (31 anys) li va faltar fortuna en els moments clau contra el botxí de Robredo, l'italià Bolelli, que va decidir en els desempats (7-6 i 7-6) mentre que Granollers, contra David Ferrer, va deixar escapar un avantatge de 5-2 en el primer set. Nou jocs consecutius del xabià van encarrilar la seva estrena en la cita (7-5 i 6-4). Finalista els dos últims anys contra Nadal, Ferrer té una bona oportunitat amb l'absència del manacorí. Igual que Fernando Verdasco, que no es va deixar sorprendre pel francès Gasquet (7-5 i 6-3); i que el valencià Juan Carlos Ferrero, consistent contra el rus Stakovski, que es va acabar retirant (6-3 i 4-2). El francès Tsonga (3) en va tenir prou amb una hora per desfer-se del txec Hajek (6-3 i 6-2) i Feliciano López, amb esforç, va doblegar l'uzbek Istomin (7-6 i 7-5). Avui posarà a prova la candidatura del suec Soderling. Qui no va complir va ser l'australià Hewitt, superat per la consistència de fons de l'argentí Schwank (7-6 i 6-4).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.