L'Oliva de handbol cau per la mínima davant el Quart de Poblet en la lluita per l'ascens a Segona

Es tractava d'un partit a vida o mort donat que el perdedor de l'encontre quedava eliminat de la lluita per l'ascens i, això es va notar en els dos equips. En un partit amb molt de nervis i imprecisions, es va endur la victòria l'equip que mes va saber administrar millor la possessió del baló al final de l'encontre, però la tònica general va ser la igualtat en el marcador.

Durant els primers minuts el CH Oliva va agafar un avantatge de tres gols al marcador amb el resultat de 7 a 4 però no va saber trencar l'encontre a causa de les nombroses ocasions fallades en atac i va provocar que el seu rival remuntes el resultat i al final de la primera part agafés un avantatge de tres gols amb el resultat parcial de 13 a 10.

Però en començar la segona part l'Oliva va eixir a per totes i prompte va retallar la diferència de tres gols aconseguint l'empat en el lluminós 16 a 16, a partir d'aquest moment el partit va agafar una dinàmica de total igualtat fins que a falta de tres minuts el CH Oliva manava al marcador d'un gol i possessió de baló.

A la fi cara de decepció en els jugadors del CH Oliva que ho van intentar fins a l'últim segon i que van veure com l'esforç d'una temporada s'esvaïa en per tan sols un gol de diferència.

Durant tot l'encontre l'afició que s'havia desplaçat a Picassent des d'Oliva amb un autobús habilitat pel club va estar animant de valent i va disfrutar d'un gran encontre, encara que a la fi va caure per a l'equip rival.

Ara, a preparar la Copa Federació que comença la propera setmana per al CH Oliva i que tindrà com a rivals al CBM Maristes d'Algemesí, el CB Canals i el CB Alcàsser- Picassent, l'hora i dia encara estan per determinar.

Jugadors: David Cremades, Matei Andrei, Ion Sotes, Toni González, Antoni Pla, Juan Vte. Fabrich, José Santafelicitas, Francisco Pérez, Pedro Vega, Ferran Alcaraz, Julio Úber, Josep Llorca i José Vicente López. Porters: Rafa Ceresola i Héctor Ruzafa. Entrenador: Juanjo Pérez.