Bellreguard viurà la partida de raspall de l'any entre Genovés II i Waldo

El Desafiament Savipecho 2010, que divendres que ve enfrontarà en el trinquet de Bellreguard a Waldo i Canari contra Genovés II i Juan, ha sigut presentat en Oliva.

La partida, que es durà a terme en la modalitat de raspall, oferix la singularitat de comptar amb la presència de dos dels professionals més reputats d'una disciplina distinta, cas de Genovés II i Canari, que ocupen la seua activitat professional en la modalitat d'escala i corda.

En la roda de preguntes posterior a la presentació els quatre contendents han expressat el seu optimisme de cara a la cita ja que els entrenaments estan sent plenament satisfactoris.

El número u indiscutible del raspall,Waldo, ha manifestat que es troba prou tranquil ja que la partida es juga en la seua modalitat.

Per la seua banda, Genovés II ha declarat que «els entrenaments estan sent molt positius i això em permet afrontar la partida amb una certa tranquil·litat. El raspall no és una modalitat desconeguda per a mi ja que en Genovés tots els xavals comencem jugant a raspall; jo el vaig practicar fins als tretze anys, que és quan vaig decidir que la meua carrera esportiva estaria lligada a la modalitat d'escala i corda».

El que serà company de Genovés II, Juan, ha revelat que «Genovés II serà qui comence amb el traure encara que no descartem canviar la posició si les circumstàncies ho requerixen». I és que cal assenyalar que la partida es jugarà sense cap restricció, a ‘passar i passar', pel que els jugadors tenen plena potestat per a canviar la seua ubicació en la pista si així ho estimen oportú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.