Dénia vol convertir-se en referent de la pilota valenciana

L'ajuntament i Val Net signen un acord de col·laboració pel que queda d'any que acostarà la millor pilota professional a la capital de la Marina Alta

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, Pepa Font, i el director gerent de Val Net, Javier Nadal, han signat un conveni de col·laboració pel qual la capital de la Marina Alta gaudirà de la millor pilota valenciana professional al seu nou trinquet, que porta el nom del mític Antonio Reig ‘Rovellet'.

El propi Rovellet, al costat de membres del club de pilota local, han estat presents en la signatura de l'acord, que suposarà la celebració d'almenys 12 partides en el nou recinte fins a final d'any.

En el seu parlament, la regidora d'Esports ha explicat que el conveni té com objectiu «engegar la nova instal·lació, dotar-la d'una programació continuada i moure l'activitat professional perquè siga un punt de referència en la comarca i en tota la geografia valenciana».

Javier Nadal, per la seua banda, ha comentat que Val Net vol «agrair la confiança dipositada per l'ajuntament acostant fins a Dénia la millor pilota valenciana professional».

L'acord entre Val Net i el consistori s'estrenarà este diumenge amb una partida de la III Copa President de la Diputació de València. S'enfrontarà, precisament, l'equip de Dénia, format per Colau i Félix, al de València, amb Víctor i Tato. En esta trobada els dos conjunts es juguen totes les seues opcions de continuar en la competició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.