El corredor Toni Climent premiat com el Millor Esportista d'Oliva 2010

L'Associació Local d'Entitats Esportives d'Oliva i els Serveis Esportius Municipals han acordat proposar com a millor esportista local de 2010 l'atleta Toni Climent Llorca, després de la votació realitzada en l'assemblea extraordinària de l'entitat esportiva el darrer 27 d'abril.

Toni Climent ha estat presentat pel seu club, la Colla Esportiva El Corriol, «després de la seua dilatada i llarga trajectòria com a corredor de curses populars, maratons i mitges maratons, amb nombroses victòries, grans resultats i meritòries marques».

El lliurament d'aquest reconeixement es realitzarà en la tradicional Gala de l'Esport que, enguany, tindrà lloc al Teatre Olimpia el divendres 25 de juny. Dins d'aquest acte, es lliuraran també els premis als millors esportistes de cada entitat o club esportiu d'Oliva.

D'altra banda, l'assemblea extraordinària de l'Associació també va aprovar la proposta, plantejada pel regidor d'Esports Waldo Vila, de fer un reconeixement a totes les persones que han ocupat el càrrec de regidor d'Esports al llarg del període democràtic en dita gala amb el lliurament del «Premi Especial a la Promoció i Desenvolupament Esportiu».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.