TENNIS / ROLAND GARROS

El gust dolç d'una remuntada

Murray, quart cap de sèrie, capgira dos sets a Gasquet, que domina fins que nota molèsties a la cuixa

El sorteig ja era un mal presagi. A Andy Murray, en recessió des de la final en l'obert d'Austràlia (que va perdre contra Federer), li tocava Richard Gasquet, un tennista en plena recuperació que un dia després (dissabte) aconseguia el triomf a Niça derrotant Verdasco en la final. Una prova del bon moment d'un francès que està intentant recuperar el seu lloc en l'elit. I en el debut, ahir, va començar confirmant les pretensions de tornar a ser el jugador que havia rivalitzat amb Nadal.

Amb un revés espectacular, obrint angles i a estones dominant, Gasquet va dur la iniciativa sense que Murray pogués capgirar la inèrcia. I el desempat del segon set, ajustat i igualat (7-5), semblava decantar el duel en favor de Gasquet, que aleshores va notar molèsties a la cuixa esquerra. Possiblement la càrrega de partits (en 14 dies ha disputat 10 partits, guanyant el challenger de Bordeus i a Niça) va ser el desencadenant. Amb les molèsties, Murray va envalentir-se i va firmar la remuntada amb menys resistència de l'esperada.

Finalment, més de quatre hores per a una victòria soferta (4-6, 6-7, 6-4, 6-2 i 6-1) que situa l'escocès en segona tanda, on també van accedir cedint un set, Djokovic (3), Monfils (13) i González (12). Federer, en canvi, va trobant el to a la cita amb un triomf solvent contra l'australià Luczak (6-4, 6-1 i 6-2).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.