Més esport

Comença a Bellreguard la XVII Lliga de Raspall de la Diputació

Cinc equips participaran en el campionat professional més prestigiós, que finalitzarà el 23 de juliol i Waldo defensarà la corona aconseguida l'any passat al costat de Salva i Xoto

Diumenge 20 de juny arranca a Bellreguard la XVII Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València, el campionat més prestigiós de l'àmbit professional de la modalitat de la raspada. En la competició participaran cinc equips (quatre trios i una parella) que es barallaran en les pròximes setmanes per arribar a la gran final, prevista per al 23 de juliol.

El campionat començarà amb una fase regular en la que els cinc equips s'enfrontaran tots contra tots. El sistema de puntuació serà l'habitual: La victòria es premiarà amb tres punts, i en cas que el perdedor arribe a 20 tantos, li restarà un punt al vencedor.

La fase regular de la Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València constarà de 10 partides en les que visitarà un total de quatre trinquets (Bellreguard, Oliva, Villanueva de Castellón i Xeraco). Els quatre millors equips accediran a les semifinals, previstes per als dies 13 i 19 de juliol a Oliva i Villanueva de Castellón respectivament. Els equips que isquen vencedors jugaran la final del dia 23 a Bellreguard.

Els vigents campions de la Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València són Waldo, Salva i Xoto, que es van imposar en la final de 2009 a Gorxa, Agustí i Javi. Enguany no es repeteixen els equips, encara que el set vegades campió de l'Individual Waldo, l'únic rest que juga en parella, torna a aparèixer com el principal favorit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia