Més esport

Arranca a Calp la segona edició de pilota valenciana

Dilluns 19 de juliol, s'inicia a Calp, el Campus de Pilota Valenciana comarcal organitzat pel Consorci Esportiu Marina Alta i coordinada pels pilotaris Enric i Josep Maria Sarasol. Aquest campus, se celebrà per primera vegada l'any passat a Gata i la intenció del consorci esportiu és que cada any s'hi desenvolupe a una localitat diferent de la comarca.

D'aquesta manera, des del 19 i fins al 23 de juliol, les activitats s'hi desenvoluparan a les instal·lacions de l'escola pública Nou Paternina. Unes activitats que acolliran les categories de benjamí fins a cadet.

Així doncs, a més d'aprendre les diferents modalitats de la pilota valenciana, els participants gaudiran d'activitats complementàries amb altres esports, jocs de taula i piscina.

Amb aquesta iniciativa, Calp pren la torxa de l'esport valencià, més encara si es té en compte que setembre proper serà seu de l'Europilota, programa que acollirà els millors pilotaris dels països inclosos en aquesta lliga europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia