Més esport

Comença a Llíria el II Trofeu d'Escala i Corda professional

El torneig comptarà amb totes les figures consagrades del trinquet

Aquest dissabte 23 d'octubre, el trinquet de Llíria acull el II Trofeu Super, que reunirà a les principals figures de l'escala i corda professional, repartits en sis equips que competiran fins al dia 6 de novembre, quan es disputarà la gran final al trinquet Pelayo.

A més d'aquests dos trinquets, la competició visitarà els de Massamagrell, Xàbia i Guadassuar. Els sis equips s'enfrontaran en tres partides prèvies. Els quatre millors d'estos encontres accediran a les semifinals, els dies 2 i 3 de novembre a Massamagrell i Guadassuar, partides que donaran pas a la gran final del dia 6.

El Trofeu Super està patrocinat pel periòdic esportiu valencià Super Deporte i en només dues temporades de vida s'ha guanyat un lloc entre les grans competicions de curta durada. Els campions de l'any passat van ser Miguel, Grau i Solaz, que es van imposar en la gran final a Genovés II i Tato.

Equips

Els equips participants seran els següents:

Miguel i Javi

Soro III i Sarasol II

Álvaro i Félix

Víctor i Dani

Colau, Raúl II i Héctor

Pedro, Melchor i Canari



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.