VELA

23a SETMANA CATALANA

La Setmana Catalana supera els 500 velers

El regatista de la classe Optimist David Charles (CN el Balís), Anna Pujol (CN el Masnou), en la categoria de patí de vela i el veler Jonquet (CN el Balís), en creuer, van ser els vencedors absoluts de la 23a Setmana Catalana de Vela, celebrada el cap de setmana passat en aigües del CN el Balís. Per segon any consecutiu el club de Sant Andreu de Llavaneres organitzava una cita que va aplegar més de 500 embarcacions, confirmant-se com la més important de Catalunya pel que fa a la participants i nombre de classes en competició (15).

Les bones condicions climatològiques van permetre disputar totes les modalitats de vela lleugera, patí de vela i creuer, cadascuna premiada amb el Gran Premi Generalitat de Vela. Va destacar el domini dels regatistes del club amfitrió, que van apuntar-se sis primers llocs, mentre que els del CN el Masnou en van acumular tres. També van destacar els dos triomfs assolits pels representants del CV Blanes. La gran quantitat d'embarcacions van distribuir-se en tres àrees de regates: els creuers dins del port, la vela lleugera a les explanades del port i els catamarans, les taules de vela i els patins van desenvolupar-se a la zona de la platja.

Activitats paral·leles.

La competició, que va reunir més d'un miler de persones, va quedar amanida per activitats complementàries. Gairebé un centenar de persones van visitar l'embarcació d'època Santa Eulàlia, del Museu Marítim de Barcelona. També es va habilitar un tren turístic per tal que els visitants poguessin desplaçar-se del CN el Balís al poble.

CLASSE
VENCEDOR
Optimist (g1)
David Charles (el Balís)
Optimist (g2)
Àlex Boquet (el Balís)
Optimist (g3)
Pau Chicharro (Blanes)
Europe
Albert Codinachs (Blanes)
Làser 4.7
Saül Guillermo (CN Vilanova)
Làser Radial
Oriol Cordunella (el Balís)
Làser Est.
Miquel Noguer (el Masnou)
420
Xammar / Herp (el Masnou)
29er
F. Trittel / L. Trittel (el Balís)
Patí Sènior
Anna Pujol (el Masnou)
Patí Júnior
Oriol Mahiques (CN Sitges)
Catamarà
Ignasi Sitges (Castelldefels)
Taula de vela
Alejandro Simó (El Balís)
Omega8
Colomar/Clua (Hospitalet/Vandellós)
Creuer
Solete (RCN Barcelona)
Creuer 2
Jonquet (el Balís)
Ràdio Control
Joan Gelpí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.