Més esport

TENNIS-TAULA

El DKV Borges Vall fa història guanyant la Superdivisió

A una jornada per acabar la lliga, el Caja Sur Priego perd i l'equip borgenc es proclama matemàticament guanyador de la màxima competició estatal

Poc s'ho esperaven, però el Sant Sebastian de los Reyes va donar anit la victòria al DKV Borges Vall a l'imposar-se 3 a 2 contra el màxim rival dels borgencs, el Caja Sur Priego. El desenllaç de la lliga de la Superdivisió s'havia de produir el proper 30 d'abril, quan el DKV jugava en camp andalús contra el Caja Sur. Després de la derrota d'anit, l'equip cordovès queda a quatre punts impossibles de remuntar per darrera el DKV, que ha liderat tota la competició.

El president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall, ha declarat: “És una alegria immensa, un somni fet realitat després de 30 anys de feina”. Alhora, els borgencs recuperen pel tennis-taula català aquest títol. “Estem doblement satisfets de retornar-lo a casa”. Fa 25 anys que un equip català no el guanyava. El darrer cop se'l va emportar l'històric club barceloní Sieteanueve. El Caja Granada el va ostentar durant 23 temporades, fins que l'any passat el Sant Sebastian de los Reyes se'l va fer seu.

El club i l'Ajuntament de les Borges Blanques preparen, pel 1 de maig, una gran festa popular per rebre el títol i els jugadors. L'alcalde, Miquel A. Estradé, considera que la victòria és “una injecció d'autoestima enfront dels discursos victimistes de la comarca i demostra que, fent la feina ben feta, es poden aconseguir objectius en altres àmbits. Són un mirall”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.