Més esport

Decidits els equips semifinalistes en la lliga de Raspall

El trinquet de Piles obri este divendres la lligueta entre els supervivents després de la disputa de la primera fase. S'enfrontaran Waldo i Sidahmed a Punxa i Canari

La lligueta de semifinals de la XVIII Lliga de Raspall arrancarà en el trinquet Municipal Ciscar de Piles, on se celebra la primera jornada entre els equips de Waldo i Sidahmed, i Punxa i Canari.

A més d'aquestes dues formacions, han accedit a la segona ronda del campionat professional més prestigiós, el trio de Guille, Dorín i Leandro III, i la parella de Josep i Alberto.

Els quatre equips semifinalistes s'enfrontaran tots contra tots en les sis pròximes partides del campionat, que se celebraran als trinquets de Piles, Castelló de la Ribera, Castelló de Rugat, Bellreguard, Xeraco i Oliva, on es donarà per conclosa la ronda el pròxim 26 de juliol.

Els dos millors classificats al finalitzar aquesta fase, disputaran la gran final, al trinquet de La Llosa de Ranes, el divendres 29 de juliol.

Una fase apassionant

M.B.

La Lliga de raspall professional, entra en la seua fase més interessant, en la que cada joc és determinant per a les aspiracions dels equips. A més de Waldo, que s'ha mostrat a un nivell de forma espectacular, no hi ha favorits clars, ja que s'han quedat fora de les semifinals grans del raspall com Loripi, David i Coeter II (campions en 2010) o Blasco. La primera fase ha estat una dura garbella que va finalitzar aquest dimarts a Oliva.

La primera partida de semifinals serà un bon test per comprovar si Waldo manté el nivell, i fins a on pot arribar Punxa, que afronta una de les partides més importants de la seua carrera en la seua localitat natal, Piles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.