PATINATGE ARTÍSTIC

Kevin Bordas, del Palafrugell, campió català a Celrà

El patinador del Palafrugell Kevin Bordas va guanyar el programa lliure del campionat de Catalunya juvenil, que es va disputar el cap de setmana passat a Celrà. Les seves dues actuacions en el programa curt i en el llarg van ser molt bones i va superar clarament els seus rivals. En figures obligatòries la seva actuació li va valer el segon lloc, i va passar els mínims per accedir als campionats estatals. També van fer el programa lliure Aniol Barti (Aulet), que va ser tercer, i Albert Barros (Cornellà), sisè.

En la categoria femenina, la millor gironina va ser la patinadora del Llagostera Cristina González, que va ocupar la quarta posició, amb una puntuació de 298,80. La primera posició en el programa lliure va ser per a Míriam Moreno, del Cerdanyola. Les altres gironines que van participar en el programa lliure van ocupar les posicions següents: Júlia Vallverdú (Girona), setena; Noemí Banegas (Cornellà), novena; Ivette Jordà (Aulet), quinzena; Ariadna Martos (girona), 19a; Beatriz Garcia (Lloret), 20a; Cristina Planagumà (Olot), 21a, i Ester Mansilla (Olot), 24a.


Frase



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.