Més esport

Oliveras, quart en el mundial de duatló

Duatló. Nan Oliveras va quedar quart en el mundial júnior de duatló, a Xixón, en una prova en què va estar a punt d'acabar segon

Nan Oliveras (CN Olot) va quedar quart del mundial júnior de duatló, a 7 segons del guanyador, i 1.2 del segon i 1.0 del tercer, un altre èxit després de guanyar el campionat de Catalunya de triatló en categoria absoluta fa tres setmanes a Banyoles i ser segon a l'estatal de Vigo la setmana passada. Ahir, el garrotxí ja es va situar entre el grup d'escapats en el primer sector de la cursa a peu (5 km), dotze atletes que es va mantenir al capdavant durant els 20 km de bicicleta. Els 2,5 km de la cursa a peu els va començar sisè i va avançar fins al tercer lloc, però Castro el va superar quan atacava el segon classificat i no el va poder mantenir.

Aquest matí, relleus mixtos

B.S.

Nan Oliveras competeix aquest matí en la prova de relleus mixtos, juntament amb David Castro (tercer ahir i campió estatal diumenge passat) i Melina Alonso i Laura Gómez, les dues millors estatals d'ahir. Genís Grau (CT Castellfollit) va acabar en 20è lloc, a 2:58 del guanyador, i va tancar el segon grup.