Més esport

El Tramuntana també suca a la pista del cuer

Tennis de taula. Els figuerencs es van imposar al Borges, mentre que el Bàscara va acabar escaldat en la divisió d'honor femenina

El Tramuntana va guanyar al camp del cuer de la divisió d'honor masculina per 2-4, gràcies a les victòries de Jordi Piella per partida doble –va guanyar per 0-3 David González i Oriol Mir–, Yi Long Li i Pau Gaju. Els figuerencs tenen ara un balanç de 2-2 i la setmana que ve reben l'Helios, rival directe en la meitat de la taula.

En la divisió d'honor femenina el Bàscara va acabar escaldat contra el líder, l'Arteal de Santiago de Compostel·la: 0-6, resultat que confirma els pronòstics que acrediten les gallegues com un clar aspirant a l'ascens a la superdivisió femenina. D'altra banda, el Cassanenc no va jugar ni en la màxima categoria –fins al 5 de novembre no reprendrà la competició, en la qual té un balanç de dues victòries i cap derrota– ni en la segona, la divisió d'honor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.