Més esport

Els veïns de Morella gaudixen amb el Màster de Tennis

Els millors tennistes del País Valencià en les categories aleví i infantil disputen el primer Màster de Tennis Ciutat de Morella

Els veïns de Morella estan gaudint amb el joc dels millors tennistes del País Valencià, en les categories aleví i infantil. El I Màster de Tennis Ciutat de Morella va començar amb la disputa de vuit encontres i continua avui i demà amb altres tants partits. Una vegada finalitze la primera fase, el dijous es disputaran les semifinals i el divendres conclourà el campionat, amb les finals. En total, s'han donat cita en la localitat dels Ports vuit participants de cada categoria. Esta és la primera vegada que es realitza un màster d'estes característiques i en estos nivells al País Valencià.

En el torneig participen les millors raquetes de cada demarcació Valenciana en cada categoria. El sistema de competició és el Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. En ell, hi ha dos grups de quatre tennistes en cada categoria i, després de la lligueta, els dos millors de cada classificació accedixen a les semifinals. Dóna la casualitat que en la Federació de Tennis Valenciana hi ha alguns dels millors esportistes en alevins i infantils de tot l'Estat.

Per a poder albergar esta competició, l'Ajuntament de Morella ha hagut de condicionar la pista poliesportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Els treballs s'han centrat en millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimiten el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat. Unes intervencions necessàries per a adaptar la pista a la pràctica del tennis, tant per a esta setmana com ja per a la resta de l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.