Més esport

Lloret i Girona ja tenen a punt la Sant Silvestre

Atletisme. Les dues proves, que tenen un miler de participants en l'últim dia d'inscripcions, són les més multitudinàries de la demarcació

Lloret de Mar i Girona tenen un miler de participants per a les curses de Sant Silvestre de demà passat, en l'últim dia que es poden formalitzar les inscripcions –en el cas de Girona encara es podran fer demà, tot i que només de manera presencial al servei d'esports; a Fontajau. En el cas de la localitat selvatana es tracta de la cursa de Nadal Sant Silvestre Popular Lloretenca, la primera que organitza Lloret de Mar després de les quatre edicions de la Sansi de Josep Lluís Blanco, que aquest any es va dur a terme a Viladecans el dia 18. L'atleta Àngel Mullera n'és la imatge i l'esportista més destacat que li dóna suport, juntament amb altres lloretencs que són figures destacades del món de l'esport professional com els germans Andrea i Miky Molina, Xavi Marina i Marc Muniesa.

En el cas de Girona la d'aquest any serà la setena edició de la Sant Silvestre i el segon any que hi ha minicurses. Les dues proves són de 5 quilòmetres. La de Lloret comença a les 11 del matí i la de Girona a les 6 de la tarda.

Curses per triar i remenar arreu

B.S.

A banda de les curses de Lloret i de Girona, Cadaqués (11.00 h i 10 km), Campdevànol (17. 00 h i 7,8 km), Cassà de la Selva (17.30 h i 7 km), les Planes d'Hostoles (10.00h i 10 km), Ribes de Freser (16.00 h i 4 km) i Torroella de Montgrí (17.30 h i 5 km) acullen curses de Sant Silvestre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.