Més esport

Les Preses obre el calendari d'hivern

Ciclisme. La localitat de la Garrotxa, seu de la primera prova del campionat. A Quart arrenca el segon BMW

Les Preses obre, aquest diumenge a les 10 del matí, el calendari del Campionat Social d'Hivern per Carretera amb una cursa de 78 quilòmetres i que passarà pels ports de les Serres i les Encies –les categories cadet, femenina i veterans 60 faran un recorregut més curt. Després de la prova de les Preses, que organitza el Club Ciclista Olot, el campionat passarà per la Bisbal (12 de febrer), Porqueres (18) i Palafrugell (25). Les curses socials estan obertes a totes les categories, cicloturistes amb revisió mèdica inclosos, excepte infantils.

II BMW i I Trail Tradeinn

El diumenge Quart serà escenari de la primera prova d'un altre circuit, el de la segona edició de l'Open BTT BMW, que també consta de quatre proves que es faran aquest mes de febrer i que presenta la novetat del I Open Trail Tradeinn, amb el qual es faran curses a peu de manera paral·lela al circuit de BTT. A la població del Gironès arrenca el calendari que seguirà amb Llorà, Llagostera i les Planes d'Hostoles cada diumenge d'aquest mes, les curses del qual seguiran un format similar al de la copa Gironina de BTT, és a dir, circuits de 20 i 30 quilòmetres en funció de la categoria. Les proves seran puntuables per al campionat universitari i també hi haurà els Jocs Escolars, amb circuits petits, per promoure el BTT a nivell escolar. La novetat d'aquest any seran les curses a peu (I Open Trail Tradeinn), que es disputaran de manera paral·lela a les curses de BTT amb format d'Open i que a banda de premis i obsequis en cada cursa inclou també premis tècnics per als que facin les quatre proves.

“Courses au Soleil”

Demà a la Rambla Xavier Cugat de Girona hi haurà el final d'etapa de la Boucles Catalanes, una cursa ciclista de 122 quilòmetres de Perpinyà a Girona. Diumenge, a les 12 del migdia la plaça Catalunya de Girona serà escenari de la sortida de la cursa del Circuit Mediterrani, que tindrà 132 quilòmetres de recorregut. Les dues proves, amb més de 200 ciclistes, tindran dos equips de la demarcació –la majoria són francesos–: el CC Palafrugell i el Bicis Esteve.

Novetats a la C-17

Els representants dels clubs de les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès, afectats per la prohibició de circular pel tram d'autovia de la C-17 entre Vic i Ripoll –hi ha hagut tres marxes lentes des del novembre– es van reunir dilluns amb Jordi Follia, director general de carreteres i Ferran Camps, responsable del servei de seguretat viària per intentar desbloquejar la situació, i es van emplaçar a demanar a un tècnic especialitzat una avaluació de riscos entre la C-17 i les vies secundàries, per les quals ara han de passar els ciclistes i que consideren més perilloses.

Curs d'iniciació a tècnic de l'esport

b.s.

La delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme organitza pels dies 3, 10, 17, 24 i 31 de març un curs d'iniciació a tècnic d'esport, amb el suport de l'Escola Catalana de l'Esport. i que constarà de 50 hores lectives repartides amb un bloc comú i un de ciclisme. El curs, que es farà a la representació territorial de la UFEC a Girona,a Salt; permet sol·licitar a la Federació la llicència de Monitor de CIATE de Ciclisme i treballar amb escoles de ciclisme i a equips de competició fins a la categoria de cadets a Catalunya. Les preinscripcions es podran fer fins al 27 de febrer a la delegació: girona@ciclisme.cat o 972 20 70 05.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.