Més esport

Or i plata per a Nora Escartín i Mariona Sáenz

Tennis de taula. Campionat estatal. Les palistes del Bàscara es van repartir la victòria en individual i van quedar plata per parelles

Nora Escartín i Mariona Sáenz, del CTT Bàscara, van guanyar la medalla d'or i la de plata en el campionat estatal de tennis de taula d'Almeria, en categoria infantil femení, després d'enfrontar-se en la final disputada ahir al migdia a la localitat andalusa. Escartín va aconseguir el títol després de superar la seva companya d'equip 4-1. Abans, totes dues havien superat jugadores andaluses en semifinals, sempre 4-2 (Ángela García i Belén Henares). Les dues palistes del Bàscara, a més, havien quedat subcampiones estatals.

Medalles de plata per a Sergi Grau

EL 9

Sergi Grau (TT Tramuntana) va guanyar la medalla de plata del campionat estatal de tennis de taula en categoria benjamí, tant en la competició individual com en la de parelles (feia equip amb Miguel Ruiz).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.