Més esport

L'Open Tàctic de BTT, o la primavera en bicicleta

Ciclisme. Vilajuïga serà la primera de les sis seus de la prova que aplegarà el món de la bicicleta de muntanya des de diumenge fins a l'estiu

Vilajuïga serà la seu aquest diumenge de la primera de les sis proves del calendari de l'Open Tàctic de BTT, la prova per etapes que aplegarà el món de la bicicleta de muntanya de les comarques gironines, després de l'Open BMW del mes de febrer, des d'aquest cap de setmana i fins a l'estiu. El certamen es fa amb el mateix format que la copa gironina de BTT, si bé en aquest cas es faran sis proves i puntuaran els cinc millors resultats per a la classificació general.

Categories i premis

Una de les peculiaritats d'aquests circuits és el ventall de categories que hi ha. En aquest cas són dotze entre les masculines (des d'elit fins a esplai) i les femenines (elit, júnior i cadet), amb circuits que s'adapten a tots els nivells. A més, cada cap de setmana es repartiran trofeus i premis en metàl·lic –300 euros cada cap de setmana, en total– als tres primers classificats de cada categoria.

25 de març
Vilajuïga
9 d'abril
Sant Joan les Fonts
22 d'abril
Fornells de la Selva
1 de maig
Blanes
17 de juny
Mont-ras
23 de juny
Lloc per confirmar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.