Més esport

Grau i Oliveras, a Eliat per disputar l'europeu júnior

Triatló. Genís Grau i Nan Oliveras són dos dels tres representants estatals que dissabte competeixen a Israel, amb l'objectiu d'entrar en el ‘top 10'

Genís Grau i Nan Oliveras, dues de les promeses més fermes del triatló estatal, competeixen aquest dissabte al migdia en el campionat d'Europa de Triatló a Eliat (Israel), i sobre la distància esprint –750 metres de natació, 20 de bicicleta i 5 de cursa a peu–. El premi, títols i medalles a banda, classificar-se per al mundial júnior d'Auckland (Nova Zelanda), el 21 d'octubre. Els dos garrotxins –companys d'entrenament i amics– acaben de competir en la copa d'Europa ITU a Quarteira, Portugal, fa quinze dies; una prova en la qual Genís Grau va quedar dotzè i Nan Oliveras va debutar en la categoria elit, amb un meritori quaranta-quatrè lloc i a només 7 segons de João Pinto, campió d'Europa sub-23.

“Estic bé, em sento amb ganes i amb forces per intentar-ho”, deia Grau, que marcava l'objectiu: “Acabar en el top 10 per poder anar al mundial de Nova Zelanda, no es pot dir res perquè no saps com anirà la cursa, a Portugal vaig quedar el 12è i aquí serem els mateixos. Possibilitats vol dir ficar-se en el grup de davant en la natació.” “En tinc moltes ganes perquè és la competició més important de l'any i la que he preparat millor. Estic molt motivat”, deia Oliveras, que afegia: “M'agradaria molt fer podi però és molt difícil, a veure com va.” Un factor que pot jugar una mala passada és la temperatura que els espera, uns 35 graus.

És la competició més important de l'any i la que he preparat millor. Estic molt motivat
Nan Oliveras
Cn olot
L'objectiu és acabar en el ‘top 10', per poder anar al mundial de Nova Zelanda
Genís Grau
Ct castellfollit


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La revolta femenina a les terres de Ponent és un fet

LLEIDA
 

El Barça decideix si fa oferta a Ricky o el deixa lliure

BADALONA
 
 

Un deure, un drama i massa alarmes

 
Oriol Alsina
exentrenador i director esportiu del Llagostera que va pujar a segona A el curs 2013/14

“Va ser una història única”

girona
 

Final de temporada negre per als equips catalans

barcelona
 
Ivan Sanz
ENTRENADOR DEL PALAU QUE ES RETIRA DESPRÉS DE 26 ANYS A LES BANQUETES

“Marxo agraït i em sento afortunat, he tingut sort”

palau-solità i plegamans
 
La millor temporada de la història del Girona
Paulo Gazzaniga (13)

L’únic indiscutible

Girona