Més esport

Ja hi ha cartell per a la final de l'Individual Bancaixa

Santi serà el rival de Soro III després d'imposar-se sobre Puchol II en la partida definitiva de les semifinals (60-25)

Santi de Finestrat és el pilotari que acompanyarà a Soro III en la gran final del XXVII Individual Bancaixa.

El mitger s'ha guanyat la passada este diumenge en el trinquet de Bellreguard després de superar a Puchol II per 60-25 en l'última partida de la lligueta de les semifinals.

Santi ha tornat a oferir la seua millor versió davant un Puchol II que solament li ha aguantat el ritme durant la primera meitat del duel. Després, el domini de Santi ha estat evident, com reflecteix el tempteig final.

Una vegada més Santi ha basat el seu joc en el seu excel·lent colpeig d'aire i en la seua rapidesa de moviments, que li permet col·locar-se davall la vaqueta en el moment de la rematada. A més, el pilotari ha destacat en tasques pròpies dels escaleters tals com l'execució del dau i els rebots.

Amb la seua presència en la final, Santi es converteix en el segon mitger que accedeix a la partida definitiva de l'Individual Bancaixa. El seu predecessor va ser Grau, que fins i tot es va proclamar vencedor en l'edició de l'any 2000.

Per la seua banda, Soro III afronta el seu segona final consecutiva encara que esta vegada parteix amb el cartell de clar favorit. En l'edició del passat any, en la qual es va barallar pel títol amb Álvaro, el de Massamagrell i va accedir per un ajustat 60-55.

La final de l'Individual Bancaixa tindrà lloc diumenge que ve dia 21 en el Trinquet de la Generalitat Valenciana situat en el municipi de Montcada. La partida començarà a les 11.30 hores. El pilotari que aconseguisca el títol entrarà a formar part de l'exclusiu club de campions del mà a mà, ara format pel Genovés, Fredi, Sarasol I, Grau, Álvaro i Miguel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.