Més esport

Christian Collados repeteix a Amer

Ciclisme. La pluja i el mal temps van fer perillar la cinquena prova de la copa gironina de BTT

Christian Collados (Esteve Grup Esportiu) va obtenir la tercera victòria consecutiva en la copa gironina de BTT, la cinquena prova de la qual es va dur a terme ahir a Amer, tot i la pluja, que va deixar els diferents recorreguts molt afectats, si bé la qualitat dels circuits no va impedir que es van poguessin disputar totes les curses programades.

Collados és líder en la classificació general amb 37 punts d'avantatge sobre el segon, el júnior del Chain Reaction Jordi Quintanas, que ahir va ser tercer a 3:43 de Collados. Albert Mendoza (Trafach Bikes) va ser segon a 3:26. David Casanovas (Vilajuïga) va guanyar la volta curta, mentre que en les categories de promoció les victòries van ser per a Manel Corralero (Blandense), Francesc Verge (Bicicletes Tope), Oriol Alcaraz i Guillem Martín (Tossa). Santa Cristina d'Aro acollirà la propera cursa del calendari, diumenge.

Ciclocròs, dissabte a Girona

el 9

El pavelló de Fontajau serà el centre neuràlgic del primer ciclocròs de Girona aquest dissabte al matí (10:15) amb un circuit tancat de tres quilòmetres, la primera de les nou proves que formen el calendari de la copa catalana de l'especialitat, que tindrà en Torroella de Montgrí la setena prova el 9 de desembre, a falta que es confirmi oficialment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.