Més esport

Ferrer i Janowicz eviten la final francesa

Tennis. Van superar Llodra i Simon, respectivament, en el Masters 1000 de París

El somni del gegant polonès Jerzy Janowicz (2,03 m) va viure ahir un nou episodi amb l'accés a la final del Masters 1.000 de París, on se les haurà amb el xabià David Ferrer en el moment més dolç de la seva carrera. Janowicz i Ferrer van frustrar una final francesa eliminant, respectivament, Gilles Simon (6-4 i 7-5) i Michael Llodra (7-5 i 6-3).

Janowicz, amb serveis a 230 km/h, es va convertir en el primer jugador provinent de la fase prèvia capaç d'accedir a la final del Masters 1.000 de París. De fet, per trobar un precedent en el circuit s'ha de retrocedir fins a l'any 2000, quan l'argentí Guillermo Cañas va arribar fins a la final de Miami. Ahir va acabar el seu duel amb Simon al mig de la pista plorant i amb un gest d'incredulitat per la fita que acabava d'assolir. Fins a aquesta setmana, Janowicz, de 21 anys i 69è en el rànquing, no deixava de ser un tennista prometedor, que en la seva etapa júnior s'havia imposat en el Roland Garros i Wimbledon.

Grups de la copa Masters

El sorteig de la copa Masters, que comença demà a l'O2 Arena de Londres, va emparellar en el mateix grup Novak Djokovic, que dilluns apareixerà com a número u del rànquing mundial, i l'escocès Andy Murray, campió olímpic i guanyador de l'obert dels Estats Units. En aquest mateix grup A també jugaran Tomas Berdych i Jo-Wilfred Tsonga. En el grup B competiran Roger Federer, David Ferrer, Juan Martín del Potro i Janko Tipsarevic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.