Més esport

Sueca acull hui la primera final del Circuit Bancaixa de pilota valenciana

Es tracta de la final de la primera ronda que enfrontarà a l'equip de Vila-real d'Álvaro i Javi contra el de Pedreguer de Miguel i Dani

Les dues formacions arriben a aquesta partida després de completar dos eliminatòries de molt de mèrit. Miguel i Dani es van enfrontar en els quarts de final contra Fageca, Santi i Tino, que solament van aguantar l'espenta del seus rivals durant la primera meitat de la partida (60-35). Posteriorment, en les semifinals de ronda, els de Pedreguer han superat a León, Salva i Raúl per 60-40.

Per la seua banda, Álvaro i Javi van començar la primera ronda enfrontant-se a Puchol II, Tato i Herrera, als que van guanyar per 60 a 40. Després, en semifinals, els de Vila-real han eliminat a Soro III i Jesús per un ajustat 60-50. Al igual que els seus rivals de Pedreguer, Álvaro i Javi també han començat la competició oferint la seua millor versió.

La victòria en la final atorgarà quatre punts a l'equip guanyador, sempre i quan l'equip derrotat no arribe al tanto 50. En eixe cas serien tres punts per a l'equip vencedor i un per al derrotat. Per tant, al campió de la primera ronda donarà un colp d'autoritat i es postularà com a favorit per a classificar-se per a les semifinals absolutes.

Abans del començament de la final de la primera ronda del Circuit Bancaixa es presentaran als jòvens participants de la IX Lliga Cadet. En la competició organitzada per la Federació de Pilota Valenciana participaran els alumnes més avantatjats de les escoles de tecnificació de les tres demarcacions valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.