Més esport

Comença l'Open Tàctic de BTT

Ciclisme. Sant Joan les Fonts obrirà dilluns el calendari de la prova, que té en Campdevànol la principal novetat

Aquest dilluns de Pasqua començarà una de les proves amb més antiguitat del calendari esportiu de la demarcació i un dels campionats de BTT referents de Catalunya, l'Open Tàctic BTT, que durant vint anys havia estat el Caixa Girona i que ara rep el suport de La Caixa. L'edició d'aquest any presenta la novetat de la participació del ciclisme de lleure, cicloturistes i no federats per la marxa. A més, les inscripcions es podran fer en línia des de les categories cadet, i també presencials, el mateix dia de la prova. Pel que fa al funcionament de les sis cites del calendari, serà el mateix dels últims anys, amb circuit de 10 quilòmetres per a les diferents curses i categories, i es començarà a les 9.30 h amb les categories de promoció, amb circuits petits. I a les 11 –amb les inscripcions obertes fins mitja hora abans–, serà el torn de les categories inferiors a partir de benjamí, en què hi haurà un obsequi de gentilesa d'Ambulàncies Bufet Mèdic. En cada prova hi participaran un centenar de nens i nenes. D'altra banda, els tres primers de cada categoria de les curses d'elit tindran premis en metàl·lic. Dilluns, dia 1, a Sant Joan les Fonts es lliurarà el dorsal per a tota la temporada. El calendari tindrà sis proves i Campdevànol en serà la novetat. L'any passat Ramon Lozano i Laia Fores van ser els guanyadors en categoria elit.

La primera prova es farà aquest dilluns a Sant Joan les Fonts i l'organitza el Club Ciclista Olot Infantil i una comissió amb l'olímpic Carles Torrent, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Sant Joan les Fonts
1 d'abril
Blanes
1 de maig
Fornells de la Selva
2 de juny
Vilajuïga
9 de juny
Campdevànol
23 de juny
St. Feliu de Guíxols
30 de juny


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.