Més esport

Álvaro i Dani guanyen el Trofeu Universitat de Pilota Valenciana

La parella supera a León, Javi i Tomàs 60-55 després d'anar perdent 50-30

Álvaro i Dani s'han proclamat hui campions de la huitena edició del Trofeu Universitat de València d'escala i corda professional després de vèncer per la mínima (60-55) al trio format per León, Javi i Tomàs, als quals han remuntat un 50-30 en contra.

Després de dues hores de joc, la parella ha tingut la tranquil·litat per a arrodonir el triomf a pesar del cansament lògic derivat de la inferioritat numèrica i el desgast d'una final intensa.

La trobada ha sigut elèctrica des del primer quinze. El trio ha arrancat perfecte el duel, i des dels primers compassos ha manat en el marcador. Després de l'avantatge inicial (20-10), Álvaro i Dani han reaccionat i han igualat a 25. A partir d'ací, l'equip encapçalat per León ha viscut els seus millors moments, que els han permés escalar fins al 50-30 al seu favor quan se sobrepassava l'hora de partida.

Llavors han emergit les figures d'Álvaro i Dani, especialment de l'escaleter de Faura, el pilotari més destacat de la partida. A poc a poc, els dos veterans s'han apoderat del xoc.

Quan semblava que la victòria es decantaria clarament per al trio, la trobada ha donat un gir de 180 graus. Álvaro i Dani han començat a amagar la vaqueta, a castigar a Tomàs i a sumar jocs que, al principi, semblaven un maquillatge del resultat, i després han acabat descontrolant als rivals, que han baixat notablement el seu rendiment.

En un últim tram emocionant, Álvaro i Dani han igualat a 50 i s'han posat per primera vegada davant en el marcador (55-50). El trio de León ha tingut un últim esclat d'orgull per a igualar a 55 i passar al dau. Però Álvaro i Dani s'han mostrat més serens en l'últim i decisiu joc per emportar-se la victòria i el títol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Dolça simfonia alemanya

BARCELONA
 

Peñarroya, el redreçador

BARCELONA
 
 

Chadi Riad deixa diners a la caixa

BARCELONA
 

El futbol és un luxe car?

 

La primera del Barça

BARCELONA
 
La millor temporada de la historia del Girona
Cristhian Stuani (7)

La llegenda ho havia de viure

Girona
 
Laura Ester
portera de la selecció espanyola de waterpolo

“M’agradaria jugar una temporada més”

sant cugat del vallès