Més esport

Diumenge, festa major

Ciclisme. La marxa Terra de Remences, la prova estel·lar del cap de setmana que ve, amb 3.000 participants

Menys de 24 hores. És el temps que van trigar a exhaurir-se les 3.000 places que oferia el Club Ciclista Bas per a la marxa cicloturista Terra de Remences, la més multitudinària que es fa a Catalunya i que diumenge arribarà a la setzena edició. La prova, que començarà a les vuit del matí a Sant Esteve d'en Bas, manté els dos recorreguts, de 175 i 95 quilòmetres, amb pas per Olot, la collada de Capsacosta, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, Vallfogona del Ripollès, el coll de Canes i el coll de Coubet, Olot, la Pinya i Sant Esteve d'en Bas; la volta curta. Els participants de la volta llarga seguiran per Joanetes, coll de Bracons, Torelló, Manlleu, l'Esquirol, Cantonigròs, coll de Condreu i un altre cop Sant Esteve d'en Bas.

Dissabte a la tarda, a partir de les quatre, el Club Ciclista Palafrugell organitza una prova de ciclisme infantil de circuit urbà d'uns 1.000 metres puntuable per a la copa Catalunya i que es durà a terme al polígon industrial de Palafrugell. Hi haurà un total de quatre proves per a benjamins, principiants, alevins i infantils; a més de contrarellotge individual.

Campionat d'enduro, a Riudarenes

el 9

El Club Ciclista REM de Riudarenes organitza diumenge el campionat de Catalunya d'enduro BTT, amb la presència de 250 especialistes d'aquesta espectacular modalitat que faran un total de 28 quilòmetres entre tots els trams. També diumenge, a Vilablareix, es durà a terme la vuitena edició de la marxa popular de BTT, en la qual els participants podran escollir entre dos circuits: un de 23 quilòmetres i un altre de 34.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.