Més esport

La Gran Final de Rem es disputa a Altea

Les embarcacions competidores tenen un doble al·licient en aquesta edició

La males condicions meteorològiques de fa escassos deu dies, va obligar a l'organització a ajornar una de les regates de rem més emocionants i concorregudes del calendari de la Lliga Summa de Rem del País Valencià, que passarà a disputar-se este pròxim diumenge dia 12 de maig a partir de les 9 hores, en el moll de ponent del port d'Altea.

Any rere any aquesta regata organitzada pel Club Nàutic d'Altea en col·laboració amb l'Ajuntament i la Federació Valenciana de Rem, s'ha convertit en una de les proves més importants de la temporada.

Enguany, la prova suma un nou al·licient que la torna mes valorada i desitjada pels seus competidors, d'una banda i com tots els anys el “XII Trofeu Club Nàutic d'Altea” converteix als seus guanyadors en Campions Autonòmics, també proclamarà als definitius Campions de la Lliga Summa de Rem 2013.

Aquesta regata de Lliga tan decisiva, farà de cada màniga un espectacle digne de gaudir ja que hauran de posar totes les forces pel seu doble valor i per ser l'avantsala del campionat d'Espanya que enguany se celebrara en Sant Carles de la Ràpita.

Com tots els anys el Club Nàutic d'Altea es bolca de ple en l'organització d'aquesta prova. La festa del Rem com a tancament de temporada està assegurada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.