Més esport

Victòria d'Ismael Ventura en l'Open de Vilajuïga

Ciclisme. El corredor de Megamo va superar Marc Trayter (Scott), segon, i Joan Llordella (Monty-Ambisist), tercer i líder en la classificació general

Vilajuïga va ser el marc de la tercera cursa del calendari de l'Open Tàctic de BTT, en la qual els tres primers classificats de la cursa elit –n'hi havia tres més per a les diferents categories– van mantenir un intens frec a frec al llarg del recorregut que va servir d'aperitiu per al campionat de Catalunya que es disputarà aquest cap de setmana que ve a Lliçà d'Amunt. Ismael Ventura (Megamo Team) es va imposar a Marc Trayter (Scott), segon, i Joan Llordella (Monty-Ambisist), tercer i líder de la classificació general de l'Open. Umbert Almenara (Bicis Esteve) va acabar en quarta posició, mentre que Gerard Álvarez (Tomàs Belles) va ser cinquè i millor sub-23. Ventura va avantatjar de 17 segons Trayter, que en la sortida va tenir problemes tècnics i va perdre més d'un minut. Després de remuntar amb el pas de les voltes –eren tres en un circuit de deu, amb doble pas per una riera– va acabar segon i amb més d'un minut de marge sobre Llordella. En noies, Núria Espinós (Monty-Ambisist), Judith Fores (Bici Oci), Sílvia Roura (Bike Area Llagostera) i Berta Orozco (Ayats Cycles) es van apuntar la victòria en les seves respectives categories.

Victòria de Josep Duran (Megamo) a Locminé

el 9

Josep Duran (Megamo Team) està fent una temporada brillant i aquest cap de setmana va tornar a obtenir una victòria, en aquest cas en la tercera prova de la copa de França, que es va disputar a Locminé. Duran, que ha guanyat les tres proves que s'han disputat en l'Open estatal de BTT en la categoria cadet aquest any, va saber esperar el seu moment en una cursa que es va disputar en un circuit molt tècnic i amb grans desnivells: en la primera volta era el segon, i, al final de la segona, es va escapar de la resta de corredors i va aconseguir 30 segons d'avantatge, un avantatge que augmentaria en la tercera volta fins als 46 segons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.