Més esport

Els nord-catalans dominen l'Enduro de les Salines

Ciclisme. Damien Oton va guanyar la tercera prova de l'estatal Mondraker Enduro Sèries de BTT, que es va fer a Maçanet de Cabrenys

El nord-català Damien Oton (Transbiking) va guanyar l'Enduro de les Salines, puntuable per a l'estatal Mondraker Enduro Sèries de BTT, que es va disputar diumenge passat a Maçanet de Cabrenys. Oton es va imposar amb un temps de 13:29, superant per només quatre segons l'occità Cédric Garcia (CG Brigade), que va marcar 13:33. Va completar el podi un altre occità, Bryan Regnier (CG Brigade), amb 13:57. La seva actuació va ser espectacular i en cada tram cronometrat buscaven noves traçades per millorar la seva posició.

En la categoria femenina, va saltar la sorpresa amb el triomf de la jove catalana del nord Victoria Giménez (Saracen), de 15 anys, que va acreditar 17:15 i va superar per només un segon a Viky Hernández (Mondraker Senglanassos).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.