Més esport

Al Puig es decideix el trofeu Frontó de la Diputació

Els protagonistes de la final han coincidit hui en la presentació de la cita

El duel enfrontarà a Álvaro i Santi contra Adrián II i Herrera

La localitat d'El Puig acull aquest diumenge a les 12 del migdia, la gran final del VIII Trofeu de frontó President de la Diputació de València, que enfrontarà a Álvaro i Santi contra Adrián II i Herrera.

La cita s'ha presentat a la seu de l'entitat on han coincidit pilotaris, autoritats, patrocinadors i organitzadors.

La final de la competició enfronta a dos grans amics fora de la canxa, Álvaro i Adrián II, que solen entrenar junts des de fa anys. “Som pràcticament germans —ha assegurat Álvaro—, ens coneixem molt i va a ser una final molt especial. Eixiré a guanyar però, si perd, m'alegraré molt per Adrián, perquè s'ho mereix. Porta tota la vida lluitant per la pilota”, ha comentat el de Faura, que afronta la seua setena final d'este torneig, en la que aspira al cinquè títol.

El seu rival de Museros, per la seua banda, s'ha desfet en elogis cap al de Faura: “Álvaro té poc que demostrar, és una llegenda de la pilota i el número u tant en el frontó com en l'escala i corda. Sé que va a eixir a mort en la final, però per res em done per vençut. Estic bé de forma i vaig a donar-ho tot per a guanyar”. Adrián II ha agraït, a més, l'oportunitat que li ha donat Val Net en incloure'l en el campionat: “em sap greu que s'hagen quedat fóra grans pilotaris com Puchol II o el Genovés II per lesió, però done les gràcies per que hagen explicat amb mi, i ara he d'aprofitar aquesta oportunitat”, ha conclòs.

Santi de Finestrat, ha augurat una partida “pesada” per als dos bàndols, “perquè Adrián II té molt tocat el frontó, el seu joc per baix és poderós, i la seua esquerra és molt bona”. Encara així, el davanter s'ha mostrat confiat en el paper d'Álvaro: “ell porta la batuta de l'equip, si té el dia bo, tindrem moltes possibilitats”.

Graderies supletòries i entrada gratuïta

El frontó d'El Puig es prepara estos dies de cara a la final del diumenge, que omplirà de gom a gom el recinte. De fet, s'instal·laran unes graderies supletòries per a acomodar al gran nombre d'espectadors que acudiran a la cita. Com en totes les partides del Trofeu de frontó President de la Diputació de València, l'entrada serà gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.