Més esport

Pedreguer tanca la tercera ronda del Circuit Bancaixa

S'enfrontaran pels quatre punts en joc Víctor, Dani i Colau II contra Fageca, Javi i Monrabal, dos equips que aspiren a consolidar-se en la part alta de la classificació

El trinquet de Pedreguer acull hui diumenge 2 de febrer a les 11.30 hores, la final de la tercera ronda de la XXIII Lliga Professional d'escala i corda – Circuit Bancaixa 2013-2014.

S'enfronten pels quatre punts en joc Víctor, Dani i Colau II (València) contra Fageca, Javi i Monrabal (Alcàsser), dos equips que aspiren a consolidar-se en la part alta de la classificació i apuntalar la seua presència entre els quatre primers, cosa que els donaria dret a disputar les semifinals absolutes del campionat.

Els trios de València i Alcàsser han viscut trajectòries pràcticament paral·leles des que arrancara el Circuit Bancaixa el passat mes de novembre. El seu rendiment no ha gaudit de la màxima regularitat, però han trobat la seua millor versió just a temps, en el tercer tram de la lliga, i quan encara falta una ronda més en la què quedaran definits els aspirants al títol.

En el trio de València, destaca la presència de Dani, número u dels mitgers, que està perfectament secundat per un escaleter veterà, Víctor, que té en el rebot la seua millor arma. En la punta apareix un jove Colau II que tracta d'escalar posicions en el món professional, i la missió principal del qual és la consecució de quinzes prop de la corda.

Alcàsser té també en el seu mitger, Javi, al pilotari més en forma, encara que si per alguna cosa ha destacat este trio en les últimes dates ha sigut pel seu funcionament com a bloc. L'equip ha quallat, i en la tercera ronda ha guanyat amb solvència els quarts de final i les semifinals. La dinàmica dels dos equips finalistes és totalment positiva, la qual cosa fa pensar en un duel equilibrat i emocionant.

Els quatre punts que es posen en joc a Pedreguer marcaran les opcions dels dos equips. Fageca podria fins i tot arrabassar-li la segona posició provisional al vigent campió, Soro III, mentre que Víctor es consolidaria entre els quatre primers en cas de guanyar.

Una vegada finalitzada la cita de Pedreguer, el Circuit Bancaixa encararà la quarta i última ronda de la primera fase, que arrancarà divendres vinent al trinquet de Vila-real.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia