Més esport

Al trinquet Pelayo es decideix el segon finalista del circuit Bancaixa

Víctor, Dani i Colau II s'enfronten a Fageca, Javi i Monrabal en el desempat de la primera semifinal de la Lliga Professional

León, Santi i Tomàs II ja estan classificats

El trinquet Pelayo decideix este dissabte (16.30 hores) el nom del segon finalista del Circuit Bancaixa. Els equips de València (Víctor, Dani i Colau II) i Alcàsser (Fageca, Javi i Monrabal) disputen el desempat de la semifinal que els ha enfrontat els últims dies. El vencedor del xoc en la Catedral es guanyarà el dret a disputar la gran final de la Lliga Professional, una cita per a la qual ja estan classificats León, Santi i Tomàs II (Sueca).

El desempat de Pelayo se celebra perquè València i Alcàsser s'han repartit els triomfs en la sèrie. A Pedreguer, el dissabte passat, Fageca superava per 60-40 a Víctor en la partida inaugural de l'eliminatòria. Tots dos equips van tornar a veure's les cares dimarts, al trinquet de Massamagrell, on Víctor li va tornar el colp a Fageca (60-45). La trobada d'este dissabte és, per tant, de màxima tensió.

I este podria ser un dels factors que desequilibre un duel que es preveu igualat. Una de les qualitats del trio format per Víctor, Dani i Colau II és l'experiència de l'escaleter i el mitger, de 38 i 39 anys respectivament. Víctor és, a més, un jugador criat esportivament en Pelayo, amb el que té perfectament controlades les particularitats d'este recinte. Tot açò ha de contribuir al fet que l'equip puga rendir al màxim nivell malgrat la pressió.

En el bàndol contrari, la qualitat més destacada de Fageca, Javi i Monrabal és la potència de pegada. A Fageca, de 26 anys, i Javi, de 30, se'ls pressuposa un major aguant físic si la partida s'allarga, com s'espera. En contra seua està com puga afectar-los la pressió de jugar-se totes les opcions de seguir en el campionat en una sola partida.

La vesprada a Pelayo serà completa, ja que després de la semifinal del Circuit Bancaixa, Val Net oferirà una segona trobada del màxim nivell en el qual Miguel i Raúl s'enfrontaran a Rodrigo i Santi. El xoc arrancarà a les 18.30 hores aproximadament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia