Més esport

Mezgec s'emporta la seva tercera etapa a la Volta

Purito Rodríguez resisteix els atacs de Contador i manté el liderat a quatre segons del seu perseguidor

El velocista eslovè Mezgec (Giant-Shimano) ha obtingut aquest divendres la seva tercera victòria d'etapa a la Volta a Catalunya en bicicleta en la cinquena jornada de la prova, que s'ha disputat entre Llanars i Valls. El ciclista català Joaquim Purito Rodríguez (Katusha) ha resistit els atacs d'Alberto Contador (Saxo-Tinkoff) i manté el lideratge sobre els seus perseguidors.

L'etapa més llarga de la Volta (218 Km) s'ha decidit en un esprint final massiu. El pilot s'ha reagrupat després d'algunes escapades a pocs quilòmetres de la meta i Mezgec, seguit dels francesos Julian Alaphilippe (Omega Pharma QuickStep) i Samuel Dumoulin (AG2R), ha estat el més ràpid com ja ho va ser en les dues primeres etapes de la ronda.

El resultat de la cursa no ha provocat canvis a la classificació general. Purito Rodríguez ha mantingut l'avantatge de quatre segons sobre Contador malgrat l'atac del madrileny durant la pujada a l'Alt de l'Illa, a 10 quilòmetres de la meta. El bicampió del Tour de França ha tornat a intentar retallar distàncies a l'esprint, però sense èxit.

El nord-americà Teja Van Garderen (BMC) guanyador de l'etapa d'ahir, continua tercer a la general a set segons i el colombià Nairo Quintana tercer a deu del líder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia