TENNIS DE TAULA

CAMPIONAT D'EUROPA

Marc Duran, Gàlia Dvorak i Sara Ramírez disputaran l'europeu absolut

Els nois volen mantenir-se a la màxima categoria i les noies, estar entre els vuit millors

Els catalans Marc Duran (DKV Borges Vall), Gàlia Dvorak (Mataró Quadis) i Sara Ramírez (Fotoprix Vic) són peces importants de la selecció espanyola que a partir d'avui disputarà l'europeu absolut a Stuttgart. Anna Badosa (Cassanenc) també estava en l'equip però una lesió a darrera hora l'ha deixat fora. En la categoria masculina, la selecció espanyola buscarà un lloc entre els 13 primers per mantenir-se en la divisió Championships, la màxima categoria, mentre que les noies volen estar entre les vuit primeres, sense descartar lluitar per les medalles.

L'equip masculí, amb Marc Duran, està en el grup A amb Dinamarca, França, i la subcampiona olímpica i actual campiona d'Europa, Alemanya. L'equip femení, amb Gàlia Dvorak i Sara Ramírez, jugarà en el D amb Romania, França i Rússia. Els dos primers de cada grup passaran als quarts de final i els altres dos disputaran de la novena a la setzena posició, i els equips classificats en els llocs 14, 15 i 16 baixaran de categoria.

En el darrer europeu disputat el 2008 la selecció espanyola femenina va ser cinquena en la màxima categoria, mentre que la masculina va aconseguir l'ascens des de la divisió Challenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.