Futbol català

Nou jugadors del Barça en la convocatòria de la selecció catalana 

El seleccionador català, Gerard López, fa pública la llista de jugadors que s'enfrontaran a la selecció basca el proper 28 de desembre

Quatre jugadors de l'Espanyol, dos del Sevilla i del Celta també formen part de la llista

Nou jugadors del FC Barcelona, entre ells el capità Xavi Hernández, figuren en la convocatòria de la selecció catalana que el pròxim 28 de desembre jugarà un amistós contra la selecció basca al nou estadi de San Mamés. 

En la convocatòria que ha facilitat aquest dimarts el seleccionador català, Gerard López, també figuren quatre jugadors de l'Espanyol, dos del Sevilla i del Celta, així com jugadors del Granada, Red Bull Salzburg, Vila-real, Reial Societat i Getafe. 

Així doncs, els 22 convocats són els següents:  Del FC Barcelona: Sergio Busquets, Jordi Masip, Sergi Roberto, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Martín Montoya, Sergi Samper i Xavi Hernández. Del RCD Espanyol: Kiko Casilla, Víctor Sánchez, Sergio Gacía i Víctor Álvarez. Del Sevilla: Aleix Vidal i Gerard Deulofeu.  Del Celta: Andreu Fontàs i Sergi Gómez. Del Granada: Francisco Medina 'Piti'.  Del Red Bull Salzburg: Jonathan Soriano.  Del Vila-real: Gerard Moreno.  De la Reial Societat, Alberto de la Bella, i del Getafe, Álvaro Vázquez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia