Sant Pol de Mar

Gravat de l'edició del segle XVI del ‘Llibre del coc' del mestre Robert, que serà objecte d'estudi en el curs de cuina medieval en línia de la Universitat de Girona (UdG). EL PUNT AVUI
Universitat
Comença la programació d'estiu de la Fundació de la UdG

Cuina medieval amb estudiants en línia

D'esquerra a dreta, Raimon Vidal, Josep Maria Vidal i Anna Vidal de l'empresa Tovipié.  T.M
tovipiÉ

El benestar dels peus, en mans expertes

L'incansable assot del sobiranisme

Maresme

El Maresme pot presumir de vuit platges de bandera blava

Perejaume, comissari de la nova exposició de la Fundació Palau. ORIOL DURAN

Nit i dia a la Fundació Palau

Montserrat Garrido i Carme Ruscalleda, ahir a Sant Pol de Mar. T.M
maresme

Sant Pol fa filla predilecta la cuinera Carme Ruscalleda

Calella ha celebrat aquest cap de setmana la seva proclamació com a Ciutat Gegantera amb un gran èxit de participació. T.M
Maresme

Calella, ciutat de gegants

Façana de l'edifici de la Fundació Coromines, al carrer Consolat de Mar de Sant Pol, que ara és també la seu de la biblioteca municipal. T.M
Maresme

Sant Pol i la biblioteca a mida

Ferran Adrià és un exemple de la potencialitat de la cuina.  ARXIU

Impuls a la cuina catalana per fer-la patrimoni Unesco