Opinió

Plaers quotidians

La globalització és irrevocable i gratificant, agrada disposar d’informació, però els que som de generacions anteriors recordem com n’era de grat disposar de petits delits, com poder adquirir un compact disk o un llibre esperat, i com ens enfortia en les nostres diàries responsabilitats aquest anhel en les diferents etapes vitals.

L’educació en les diferents franges pot haver millorat en molts sentits i en la modernitat disposar de canals de YouTube i altres xarxes socials és una avinentesa, com els e-books en el gremi literari ho són, i ens ofereixen la possibilitat de conèixer novetats. Aquesta globalitat aporta igualtat en el món, però potser no s’aprofita tot el que ens podria oferir la modernitat, en el valor d’aquestes creacions i el capritx.

Als somiadors innats i idealistes ens faria il·lusió veure una societat on poguessin conviure ambdues realitats, i on fos predominant la qualitat, aprofitant el més escaient de la innovació, junt amb els plaers quotidians.

BarcelonaIdentificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.