El lector escriu

Agraïment

Després d’estar vint-i-sis hores entre les urgències de l’hospital de Sant Pau i de la Fundació Puigvert, el dissabte 11 i el diumenge 12 d’agost, volem agrair al personal sanitari i als treballadors la seva professionalitat i bon tracte, així com al conjunt de persones, malalts o acompanyants que ens envoltaven la seva paciència i bon estar enmig d’aquella acumulació de demandes.

Però aquí no acaba. Amb tanta trifulga, vam perdre una bossa amb documents, cartera, ulleres, carnets i targetes de crèdit, alta hospitalària, medicacions, etcètera.

L’operació recerca de la bossa també va estar carregada d’atencions: el guarda de seguretat de la Fundació Puigvert (Ramon) buscant i rebuscant solucions; el mosso d’esquadra de la comissaria de Vallcarca, amb els seus bons consells, a les 9 del vespre, i finalment el taxista (Xavier) a qui el següent client del taxi el va avisar d’una bossa que era la nostra, és clar.

Dilluns, a les 9 del matí, el taxista Xavier ens ha portat la bossa i el seu contingut fins a casa. I tanta bondat no és notícia a Barcelona, perquè a la meva Barcelona aquesta via profunda de gent bondadosa i honrada segueix existint. Moltes gràcies!!!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia