El lector escriu

Ens convé, i molt!

Aplaudeixo amb ganes la decisió de les autoritats de Trànsit d’endurir les sancions que rebin els conductors que usin o manipulin el telèfon mòbil mentre estan conduint.

Ho necessitem conductors i vianants. Perquè observo cada disbarat amb el cotxe a les mans, que fa esgarrifar! I quan els veig, m’indigno. Sentiment que em sol dur a una sensació d’impotència que ha estat, de fet, la llavor d’aquesta queixa pública meva.

És espantosa la irresponsabilitat dels conductors que obliden l’exclusivitat del conduir. I les conseqüències d’aquesta negligència les podem trobar als centres sanitaris o als cementiris.

Per evitar aquest càstig, caldria apel·lar, potser, a l’autoexigència dels inconscients; però les estadístiques canten! I és urgent aturar i reduir o deixar a zero el nombre de temeraris. Motor en marxa, mans al volant i ulls al davant. Motor aturat… llibertat. Obvietats.

Amposta (Montsià)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia