El lector escriu

Mala gestió al geriàtric de la Bisbal d’Empordà

Preguntes a Carme Vall, regidora de Gent Gran, i Carme Solà, directora del geriàtric de la Bisbal d’Empordà.

S’han preguntat per què tenen tantes baixes?

Les substitucions de personal són mínimes. Fa anys que estem així. Sembla que s’hagi convertit en un modus operandi, no se sap si per mala gestió, previsió, organització o abús de poder.

La qüestió és que els treballadors gairebé sempre estan sota mínims, explotats, tant els auxiliars de cuina, com els de neteja, de bugaderia, com les auxiliars d’infermeria i tècnics.

És important tenir una plantilla coberta per millorar la qualitat i el servei als residents, als nostres avis i àvies. Quan es queixa el personal, el primer que diuen és que s’hauran d’externalitzar serveis.

Senyores polítiques: és així com es millora la gestió del geriàtric? No és millor mirar per la qualitat dels treballadors i treballadores del centre? No és aquesta una aposta per l’eficiència i l’eficàcia? No és així com millorem les administracions públiques? No és millor augmentar les polítiques socials?

Després de vint-i-sis anys en el centre em permeto formular aquestes preguntes.

Peratallada (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia