El lector escriu

Any Fargnoli

Enguany se celebra l’Any Fargnoli amb motiu dels setanta-cinc anys de la seva mort (Barcelona, 1885 - Girona, 1944). Per aquest motiu podem gaudir d’exposicions a Girona que mostren la seva faceta fotogràfica, així com també d’una sèrie d’activitats com ara conferències, tallers didàctics i visites comentades.

A la Casa de Cultura hi ha hagut l’exposició titulada Valentí Fargnoli. El paisatge revelat. Les fotografies ampliades permetien veure amb detall el paisatge d’aquella època i el valor fotogràfic tècnic de l’autor.

Al Museu d’Història té lloc l’exposició Valentí Fargnoli. L’art en la fotografia, on es pot entendre el gran valor de les fotografies de Fargnoli com a documents històrics que ara permeten des dels arxius conèixer el nostre patrimoni cultural i artístic.

I al Museu dels Jueus veiem l’exposició Pedres amb nom. El patrimoni jueu gironí en una fotografia de Fargnoli. Les fotografies de làpides hebrees que va fer Fargnoli ajuden a entendre també el passat jueu de Girona.

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia