El lector escriu

Cadires o país

Els partits independentistes ens estan donant una imatge molt patètica. Barallant-se sempre per obtenir més quotes de poder i asseure’s a la poltrona més alta. No s’adonen o no volen adonar-se del mal que estan fent. Aquesta mania de dretes i esquerres. Aquesta obsessió de les esquerres per acaparar-ho tot com si l’independentisme només fos facultat de les esquerres. Aquest ha estat sempre el gran error de les esquerres, com si ells fossin els propietaris i garants de la llibertat, i amb aquest raonament tan equivocat, així ens va tot això. La veritat és que a mi això em fa vergonya i molta pena. Mentrestant l’Estat ens humilia constantment; mentre ells van units contra Catalunya, nosaltres ens anem discutint. Per cert, em pregunto per a què serveix la Diputació? Potser que comencem a eliminar tantes agències de col·locació.

La política és l’art del pacte, però quan has de pactar amb gent que està d’acord amb l’article 155, no has ni de plantejar-t’ho. Jo no vull cap pacte amb ningú dels que ens volen aniquilar, amb gent que està d’acord que hi hagi presos polítics i exiliats. No vull el meu país que se sotmeti a les ordres d’un Estat que no ens mereix, que ja és hora de desempallegar-nos d’ells. Partits independentistes, de dretes, de centre o d’esquerres, oblideu-vos de les vostres sigles i poseu Catalunya com la vostra prioritat; per això vam votar, i si no en sou capaços, deixeu que altres millors ens condueixin a la llibertat!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia