El lector escriu

Inhabilitats, multats, castigats

Artur Mas, incansablement, va explicar, va demanar a Rajoy treball i diàleg per un pacte fiscal. La situació és d’ofec després que els ciutadans de Catalunya aportin en impostos 16.000 milions cada any. Un 8,5% del PIB català i que no tenen retorn per part de Madrid.

Ara, el president Mas, inhabilitat, multat i castigat. Si no pots suportar ni dialogar amb els teus adversaris, fes-los fora. El mateix passa amb Carles Puigdemont. Incansablement, va fer-li veure a Rajoy la necessitat d’escoltar el clam dels ciutadans de la nació catalana.

Tothom sap, a Madrid, que Catalunya pateix un mal finançament. Callen. Qui més aporta menys rep. Amb la porta als nassos. Els presidents Puigdemont exiliat a Europa i Torra a judici. Si no pots suportar ni dialogar amb els teus adversaris, fes-los fora. El repressiu 155 ho destrossa tot, fins la mateixa Constitució, així com la necessària política, substituïda, ara, pels tribunals i més tribunals. Pedro Sánchez no ajuda a res. Pablo Iglesias, valent, ja ha fet els primers passos.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia