El lector escriu

Transport públic en bus a Girona

Com a comitè d’empresa de TMG SAU volem expressar als ciutadans i als polítics de la nostra ciutat la preocupació per l’empitjorament que s’està produint en el servei de bus urbà a Girona.

Ja fa temps que durant els dies laborables, els horaris no es poden complir, els busos no són capaços d’absorbir l’increment d’usuaris (especialment a l’L5 i a l’L11) i el trànsit amb vehicle particular s’ha incrementat moltíssim. Però des que la Gran Via de Jaume I està tallada, la situació s’està fent insostenible, tot i que l’empresa en el cas de l’L1-L2 ha intentat solucionar el problema. I ara per acabar d’empitjorar aquesta situació, cal tenir present que estarem en Fires durant nou dies.

Demanem als nostres representants polítics, tant l’equip de govern com l’oposició, que una vegada per totes es faci un estudi seriós de la mobilitat a la ciutat, on hi siguin representats tots els agents implicats. Cal que Girona sigui una ciutat sostenible pel que fa a la circulació de vehicles i persones, així com també que s’atengui les demandes que es fan des de molts àmbits científics en qüestions de contaminació. Treballant cada dia, els treballadors estan patint un assetjament verbal per una minoria d’usuaris a causa dels retards. Els treballadors som la cara visible de l’empresa i per tant, rebem tota mena de queixes. Per això reiterem i demanem a la classe política i als ciutadans de Girona que siguin conscients que aquesta bonica ciutat es mereix un transport públic digne, un medi ambient net i una via pública amable. Els treballadors de TMG SAU estem disposats a col·laborar-hi.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia