El lector escriu

El Centre o l’Ateneu

Parlant de “prioritats”, Sr. alcalde, l’Ateneu o el Centre...? Vostè va mantenint reunions amb dites societats. El que no sé és si arriba a algun acord o no. Sigui un o altre, el cert és que Sant Sadurní d’Anoia necessita, li fa falta, li urgeix un espai local per a poder fer-hi actuacions, col·loquis, representacions, actes de diversos àmbits! És urgent, Sr. Ribas¡.

Hi ha pressupost municipal, partides que es poden destinar a actuacions. Subvencions o altres ajuts d’altres institucions. I és de suposar, també, que les mateixes societats poden fer alguna inversió.

Hem de tenir ja, els sadurninencs/sadurninenques, aquesta “prioritat”, que al començament de l’article li menciono, a fi de no haver d’esperar per una cosa que és més que necessària i demanada pels nostres veïns/veïnes.

Sr. alcalde, no posi més entrebancs, barreres, excuses a una sol·licitud popular, de fa anys. En aquests moments crec sincerament i honestament que no cal fer la diferenciació entre esquerra i dreta. El poble ho entendrà i assumirà de molt bon grat.

El Centre o l’Ateneu... sí a un clam popular. Tots dos edificis ja hi són, manca ara la reparació o reconstrucció, perquè siguin visibles.

No sé si l’Ateneu, la seva junta, n’està parlant. Si que sé de primera mà que la societat del Centre té un projecte ambiciós, i que els seus socis estan disposats, oberts a la negociació per a la seva plasmació.

Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia