El lector escriu

Opinió personal

Senyors, vaig dir que no escriuria més, però com que hi ha direcció nova, ho faig i amb gust. No puc aguantar el que passa, sobretot a Catalunya.

M’he hagut d’enfadar molt amb tot el que hem d’aguantar els catalans. Qui són els catalans? Els qui vivim a Catalunya, els nouvinguts, els impertinents o els qui volem viure en pau? La nostra terra va ser molt abans que cap altra i ara, per circumstàncies que val més no recordar, volen, altre cop, fer-ne un acorralament.

Han pensat els polítics algun cop en fer un grup conjunt de centre, esquerra i dreta? Només faltaria bona voluntat, ètica i decència. Hauran de pensar molt i no fer el ridícul amb sigles que es treuen de la butxaca cada cop que canvien els pantalons.

Encara no he dit que és una vergonya el que hem de veure al Parlament, semblen un pati d’escola que es barallen per la pilota. Quina mala educació per segons qui! Si volen ser tan específics, potser haurien de posar una peixateria uns quants, crec que vendrien millor el gènere! No hi ha cap país que tingui tants candidats a governar com hi ha a Espanya! De ganduls, els catalans no ho som, els altres no ho sé, però, senyors, facin un examen de consciència, siguin humils, discrets, modestos, respectuosos, tots els adjectius que hi vulguin posar, perquè tot un poble pugui creure fidelment en la política o no!

Vagin al racó de pensar, si us plau! Moltes gràcies.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia