El lector escriu

Gimnastes contra la burocràcia

A finals del mes de maig un grup de gairebé 30 gimnastes van quedar sense club, degut al fet que la responsable va decidir no continuar amb l’activitat a la Pobla de Mafumet. Un grup de mares i pares vam decidir formar un nou club. Iniciàrem els tràmits per donar d’alta el nou club al Registre d’Entitats Esportives. Se’ns informa que tenen una demora d’uns nou mesos en el registre de noves entitats.

Algunes de les gimnastes inicien aquest mes les fases prèvies per disputar el campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica, i hem hagut de recórrer a un altre club per tal que la seva progressió no quedi tallada. No podem obrir un compte bancari, sol·licitar ni rebre subvencions, contractar entrenadores, sol·licitar certificat digital, participar en competicions de la RFEG, etc., perquè no tenim aquest registre. Topem amb un mur que no permet tirar endavant el club, i que tampoc permet a aquest grup de gimnastes gaudir de l’esport que els agrada.

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia